Andráskereszt

Andráskereszt

Jó (az Ő) szem(e) előtt lenni!

2016. február 02. - Halasi András

Az Úr szeme az igazakon van, és füle az ő könyörgésükre figyel, az Úr arca pedig a gonoszt cselekvők ellen fordul (1Pt 3,12)

Hétköznapjaink minden pillanatában érezhetjük, hogy már nem csak riogatás, hogy "figyelnek" minket. Telefonunk követi, merre jártunk. Ha elhaladunk egy városi utcán, tucatnyi kamera rögzíti ottjártunkat. Ha autóval járjuk az országot szintén kamerák pásztázzák, hogy szabályosan közlekedtünk-e. Sok helyzetben lehet ez hasznos, de sokszor érezhetjük, nem jó így szem előtt lenni.

Péter apostol azonban máshogy beszél erről a láthatóságra. Mert arról tesz bizonyságot, hogy jó az Úr szeme előtt lenni, és jó tudni, hogy ő nem csak a távolból pásztáz minket, hanem fülét is felénk fordítja, vagyis meghallgat minket. Mindenkit, aki őt féli, aki az életében megtapasztalta az Ő kegyelmét, és ezért nem spórolja meg az imádság, az Isten felé fordulás lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://andraskereszt.blog.hu/api/trackback/id/tr478353106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása